4 Şubat 2012 Cumartesi

Muğla Dalyan :)) Yaz Gelsin



 Uzun zamandır birşeyler yazmak istiyorum ama bir türlü kelimeleri buluşturamıyorum. Hani olurya bazen, çok şey anlatmak istersiniz ama tek bir cümle dahi kuramazsınız... Yazmayı denemeden önce en sevdiğim blogların yeni postları gelmiş merakla okudum. Derken farkettim ki içim huzurla dolmuş:) Sonra anladım ki huzursuz olmamak huzurlu olduğumuz anlamına gelmezmiş. Sevgili Hestia 'nın önce yeni postuna, sonra eski postlarına şöyle uzuun uzuun bakarken bir de baktım içim huzur bulmuş :)  Çok uzun zamandır sizinle paylaşmak istediğim bir fotoğraf vardı, hemen aşağıda:) Bu ağaca bakmak beni inanılmaz mutlu ediyor, umarım sizi de mutlu eder... 

Sevgili Lila Moonlight' a bu harika fotoğraf için çok teşekkür ediyoruz:))

Kelebekler bana hep mutluluğu anımsatır, büyük ihtimal size de:) Elmayla birleşince daha da cıvıl cıvıl olmuş:)




Dünden beri tatil hayalleri kuruyorum, kendimi suya atlarken hayal ediyorum, e tabi bu durum rüyamıda etkilemiş olacak ki dün gece Muğla Dalyan' a benzeyen bir yerde tatildeydim. Dalyan en sevdiğim yerlerden biridir. Kral Mezarlarının karşısında nehir kenarında şirin bir pansiyon, İztuzu Plajı, nil kaplumbağaları, tekne turları... Yaz gelsin bir an önce, lütfen lütfen :))


Nehir kenarında ki pansiyolardan birinde kalıyorsanız, sizi İztuzu Plajına götürmek için teknelerle pansiyonunuza kadar gelip alıyorlar. Plaja kadar harika mini bir tur oluyor:)


 


Bu fotoraf sanırım diskonun olduğu yerden çekilmiş:)


 


Bu dev kaplumbağalar 100 yıl kadar önce Nil Nehrinden gelmişler, nasıl bilemiyorum :) Ve kendilerini hala Nil Nehrinde sanıyormuşlar:)) Sabah kalktığınızda nehir kenarında onları besleyebilirsiniz, ben onlar gittikten sonra yüzmeyi tercih ediyorum ama tabi  seçim sizin, birlikte yüzmek istersiniz belki:))




Çamur banyosuna gitmeyi henüz başaramadım, neden bilmiyorum ama:) aldığım duyumlara göre harika ve çok faydalıymış, mutlaka gitmek lazımmış, bu yaz çamur banyosında buluşalım, ne dersiniz :) ? 




Bu harika yatak kiralık bir villadaymış. Bayılıyorum bu modele, otel ya da pansiyon tercih etmezseniz aklınızda olsun :)




O kadar anlatmışken İztuzu' nu göstermemek olmaz:)




Tatil planlarınızı yaparken Dalyan' ı unutmayın derim. Ayın sekizinde zorlu bir sınav beni bekliyor. Şimdi ders çalışma zamanı. Sevgiler:)