7 Şubat 2012 Salı

'' Ömer Seyfettin, Yüksek Ökçeler'' ve Topuklu Ayakkabılar:))


Eminim bir çoğunuzun çocukluğunda okuduğu ilk kitaplardan biri de sevgili Ömer Seyfettinin  Yüksek Ökçeler' idir. Bu kitap benim için hep çok anlamlı olmuştur. Birçok insanın yüzleşmekten korktuğu sorunlara, durumlara nasıl yaklaştığını görüp, hayatımda seçimler yapmam gerektiğini ilk olarak bu güzel öykü kitabında görmüştüm... ''İstediğim şey ne? '' diye sormuştum kendime, gerçek olmayan bir dünya yaratıp orada mutlu olmak mı, acı da olsa gerçeklerle yüzleşip, gerçek mutluluğu aramak mı?

O zaman kendime sonucu ne olursa olsun gerçekleri istediğimi söylemiştim, çok çocukça bir cevaptı. Bu soruyu bugun soruduğum da verdiğim cevap değişmedi, hala çocuk tarafım mı cevaplıyor sorularımı yoksa o zamandan olgun bir yanıt mı vermişim bilemiyorum ama bir çok durumda risk almamı sağlayan bu yanım bana şimdiye kadar hiçbir şey kaybettirmedi. Hazır ökçeler, ayakkabılar falan demişken hemen internetten birkaç ayakkabı beğendim. Bu güzellikler nelerle kombinlenir sizce?


Ben bol beyaz  elbiselerle güzel olabilir diye düşündüm, hani şu robadan dedikleri...
Etekleri uçuşan uçuk sarı bir elbise:)
Skinny jean ve üstünde çizgifilm karakterleri olan beyaz bir t-shirtle!


Benim tam bu ayakkabıya göre elbisem var!

Hepimizin dolabında olması gereken bir klasik:)
Bu ayakkabıyı giyebilir miyim? bilmiyorum, ama harika göründüğü kesin!!

DIY için çok uygun bir model değil mi? :)

Zara' da çok benzerini almayıp sonra bin pişman arayıp bulamadığım ayakkabıya çok benziyor! Herşeyle giyilebilecek kadar güzel! 

(alexander-mcqueen-gold-butterfly-shoes-spring-summer-2011)  Beyazı bir  moda bloğunda gelinliklerle  kombinlenmişti, bunu sizin hayal gücünüze bırakıyorum!