17 Eylül 2011 Cumartesi

Herşeye Yeniden Başlamak

 Bazen herşey öylece akar gider zamanla birlikte... Tüm günahlar, acılar, aşklar... Ve bir de mutluluklar... Elini uzatsan tutup geri alacak gibi hissedersin ama değil elini uzatmak göz kapaklarını bile kıpırdatamazsın. Kaybettiklerin için suçladığın herşeyden, herkesten nefret eder ama affedersin, çünkü en ağırı nefreti taşımaktır.. Sırada hazmetmen gereken yalanlar kalmıştır ki bunu yapmak mümkün değilse herşeyi öylece bırakıp gitmek yeni bir başlangıç yapmak istersin. Büyümek herşeyi olduğu gibi kabullenmeyi öğrenmektir belkide... Mutlu olmayı becerebilme sanatı doğuştan gelen bir yetenek gerektirmez, sonradan da öğrenebilir insan. Ve herşeye yeniden başlamak için tek gerekli olan içindeki o mutluluk kırıntısıdır...

2 yorum:

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Merhaba Kubra yada Alice :) bloguma hosgeldin, guzel yorumun icin cok tesekkurler. Ben de seni takipteyim. Klibi izledim, yavas cekim cok orijinal cidden, song da hosuma gitti.

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin minicik bloguma, inan blogunu gördükten sonra benim blogumu takip etmen beni çok mutlu etti. Görüşmek dileğiyle. Mutlu günler:)